cfd3e7f86cef482eba4f57a1493f8f70

Testimoniale

Testimoniale

Numele meu este Tinu Corneliu și sunt din Bacău. Împreună cu fratele meu Virgil am început să promovăm produsele Eden Line, datorită rezultatului foarte bun obținut prin folosirea centurilor cu turmalină în recuperarea stării de sănătate a mamei noastre. Mă simt recunoscător că pot să ajut și să ofer sănătate celor din jur, iar în același timp să fiu independent financiar. În această afacere nu simt presiune, nivelul atins în afacerea Eden Line nu se pierde niciodată, lucru ce mi-a dat încredere și siguranță. Totodată, încrederea personală în calitatea produselor mi-a dat curajul de a le face cunoscute și celorlalți oameni din jurul meu. Toată recunoștința se îndreaptă către echipa mea din Eden Line care m-a susținut. Totul este posibil atunci când ai o echipă care te susține și pot spune că fără ei nu aș fi reușit. Pe această cale doresc sa le transmit acum toată recunoștința mea. Pentru cei care încă nu fac parte din echipa Eden Line, vă invit să încercați aceste produse și de ce nu, să începeți prin a vă câștiga propriul venit într-un mod sigur și eficient.
Tinu

Cornel Tinu

În urmă cu aproximativ 3 ani, o bună prietenă îmi spunea o poveste frumoasă despre niște centuri cu turmalină pe care dacă le porți câteva minute pe zi durerile de spate, de genunchi, se ameliorează sau chiar dispar. Au trecut 2 ani de când centurile cu turmalină fac parte din viața mea, fără să mai fiu nevoită să iau antiinflamatoarele obișnuite și pastilele contra durerii. Acum pot sta ore în șir în picioare, pot să lucrez în casă și în grădină, să fac diferite activități.

Roxana Groza Roxana

De multă vreme interesul meu s-a îndreptat spre căutarea și cunoașterea unor remedii și produse naturale care să ofere familiei mele o imunitate crescută și o protecție bună împotriva factorilor nocivi. Cu aproximativ patru ani în urmă am avut plăcuta surpriză să găsesc ceea ce am dorit la Compania Eden Line. Am început să folosesc produsele cu turmalină și să consum suplimentele alimentare și pot afirma cu toată sinceritatea că mi-au făcut mult bine. Vorbesc cu mult drag despre produsele firmei noastre și despre necesitatea utilizării lor. Împreună cu cei care mi s-au alăturat, am format o echipă și împreună le promovăm cu încredere și convingere. Colaborăm atât între noi, cât și cu cei din jurul nostru care doresc să ne asculte. Pentru cei care doresc să fie mai mult decât consumatori, Compania Eden Line oferă un plan de marketing generos și recompensează corespunzător pe cei care vor să facă parte din această mare FAMILIE. Tuturor colaboratorilor și nu numai, le doresc să aibă în jurul lor mulți oameni mulțumiți și sănătoși.
Dobrin

Luminita Dobrin

Pe 29 Aprilie 2012 a început colaborarea mea cu Eden Line cu hotărâre și inima deschisă. Am simțit certitudine și profesionalism din partea Companiei, această colaborare aducându-mi numeroase satisfacții, consumatori mulțumiți și mai sănătoși, precum și o rețea de aproape 3.000 de membri înscriși. Pentru că fiecare dintre noi este mai puternic atunci când este susținut de cineva, în acest caz de Compania Eden Line și de sponsorul meu, pe parcursul acestei activități succesul și realizările nu au întârziat să apară. Activitatea mea a fost încununată de aprecieri, câștiguri financiare și sprijinul necondiționat din partea echipei, fără de care nici una din aceste realizări nu ar fi fost posibile. Doresc și ne dorim ca EDEN LINE să se dezvolte tot mai mult pentru a ne bucura împreună de sănătate! În cele din urmă, este cea mai de preț comoară a noastră. Mulțumesc Eden Line! Mulțumesc tuturor!
Pahoncia

Veronica Pahoncia

Drumul către succes nu este ușor, dar odată ce ajungi acolo unde ți-ai propus te simți împlinit.Așa mă simt eu în Eden Line: împlinită. Aici am găsit toate avantajele pe care și le dorește oricine devine membru și care vrea să-și dezvolte propria afacere. Înscrierea este pe viață, target-ul poate fi realizat fără dificultăți și stres, procentele și punctele nu se pierd niciodată. Pornind de la aceste avantaje și împreună cu sprijinul sponsorului meu, am căpătat încredere și am ajutat și eu la rândul meu alte persoane să-și îmbunătățească starea de sănătate și chiar să ajungă să câștige din această activitate frumoasă. Președintele nostru s-a gândit bine atunci când a stabilit motto-ul ”Împreună, ne ajutăm!”,căci nimic nu este întâmplător aici. Produsele sunt minunate și lucrăm cu oameni care se dăruiesc în această misiune pe care o avem: SĂNĂTATEA. Doresc multe realizări Companiei Eden Line și să crească împreună cu noi!
Negrea

Constanta Negrea

Implicarea mea în Eden Line îmi aduce zi de zi satisfacții sufletești deosebite. În plus, am simțit eu însămi, împreună cu familia mea, efectele pozitive ale acestor produse de înaltă calitate. Sunt fericită să pot ajuta atâția oameni, prieteni, cunoscuți ori străini, să-și afle vindecare și speranță pe căi naturale, mai sănătoase și mai aproape de natura noastră. Iar produsele Eden Line sunt, de departe și mai accesibile clienților, pentru că însăși Compania își susține membrii prin planul de recompensare foarte bine conceput. Suferința altora este pentru Eden Line nu o sursă de câștig, ci o provocare spre a ajuta la depășirea ei, iar rezultatele obținute reprezintă în primul rând împlinirea dragostei creștine pentru aproapele aflat la necaz. În plus, ceea ce noi oferim altora constituie mai ales mijloace de prevenire – cea mai bună alternativă. Ne simțim o mare familie legată de idealuri frumoase comune, truditori întru prevenirea celor mai perfide și insinuative boli ale civilizației actuale. Prietenia și încrederea dintre noi și rezultatele pozitive obținute, dau cea mai mare valoare muncii noastre. Le sunt profund recunoscătoare fondatorilor, Constantin și Elena Budeanu, pentru că au pus întreaga Companie pe aceste baze și pentru spiritul umanist imprimat de la început. De aceea sunt și rămân în Eden Line din toată inima!
Vuscan

Eugenia Vuscan

Suport clienti 10:00 - 18:00

0728020111 marian.margean@gmail.com

Compara produse

Trebuie sa mai adaugi cel putin un produs pentru a compara produse.

A fost adaugat la favorite!

A fost sters din favorite!